Author Topic: Klikacka.cz scam  (Read 2454 times)

Offline Iriss

  • Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 506
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
Klikacka.cz scam
« on: November 28, 2015, 01:21:44 AM »
Klikačka Klikacka.cz byla přidána na přání členů. Nyní po pár dnech zařazena do scamu. Co je moc, to je moc.

Nejdříve bych popsala úroveň klikačky. Něco takového jsem ještě neviděla a to už jsem si myslela, že jsem viděla fakt všechno.

1.) Klikačka běží na hostingu zdarma. Takové klikačky se běžně v komunitě klikačů vyřazují rovnou, protože jsou to jasné scamy (admin si nemůže dovolit platit hosting, jak bude vyplácet členy?). Nehledě na to, že hostingy zdarma nezvládají nápor návštěvnosti.

2.) Zoufalý 15 let starý skript. Bez jakékoli ochrany proti podvodníkům, hackerům a uživatelům klikacího bota.
Jediná "ochrana" je zjišťování IP adresy, porovnání s ostatními účty a mazání uživatelů, co mají stejnou IP jako někdo jiný.
Za prvé nemůžete označit uživatele za podvodníka jen na základě IP adresy, musíte provést další šetření, jinak je velice pravděpodobné, že se dopustíte omylu. Spousta lidí má měnící se IP adresy, kolikrát jsou sdílené (na světě může mít stejnou IP adresu více lidí za sebou v krátkých časových intervalech, třeba den).
Za druhé, jak si vůbec admin může dovolit ty účty automaticky mazat? Bez jakéhokoliv ověřování, bez možnosti dokázat, že se mýlí, bez možnosti se hájit? Tohle jsem ještě nezažila a pokud ano, tak jen na klikačkách, které byly už scam a dělaly to proto, že nechtěly platit a hledaly si všemožné důvody, jen aby platit nemusely.

Admin si asi myslí, že ti podvodníci, co si vytváří více účtů a používají bota, jsou jen ti se stejnou IP. Admin neví, že existuje proxy, kdy si pro každý účet nastavíte jinou IP, a tak podvodník díky neschopnému skriptu (a adminovi) není odhalen.

3.) Texty přeloženy Google překladačem. Takovou hrůzu jsem ještě nikde neviděla! Absolutně tomu není rozumět a jak to vypadá! Že by si admin dal práci a aspoň to přepsal do normální češtiny, to bychom asi chtěli moc.
Jediné plus je, že toto jsou jediné texty na klikačce, které jsou bez hrubek.

Příklad:
"Proč ne , dejte nám dělat předkládající pro vás? Víme, jak obtížné a časově náročné odkazované ostatní může být , zvláště když jste prostě nemají čas . Ve skutečnosti jsme se už dostali nově registrovaných členů , kteří se připojili bez referrer , který můžeme automaticky umístit pod vámi a umožňují sklízet plody!
Můžete si koupit 5 těchto un- uvedené klikacka.cz Členové za cenu pouze $4.Jedná se o nesmírně nízká cena platit , když se posadit a představte si své zisky . Ve skutečnosti , na základě průměrů , 5 aktivních doporučení může přinést vás"

Úžasné. Kdybych nevěděla, o co jde, z tohoto nebudu chytřejší. Ostuda.

4.) Tam, kde si admin napsal svoje texty, tam není jediná věta bez pravopisné chyby. Uvedu pár příkladů:
- obědnávka
- proces je snadní
- Tisíce spokojených členů , které obdržely jejich platby (jen tak mimochodem členů je kolem 300 a vyplacen nebyl nikdo, když tam tohle už bylo, admin by měl přestat lhát)
- rekaly (má být reklamy)
- Porušení se trestá zmazaním všech účtú bez upozornění.
- Jakým spůsobem můžu vydělat peníze?
- klikaním na reklamy. Dostávate i provizy z referral, který se pod vás zaregistrovali.
- dosáhneteli výplatnímu minimum, pre free členi a Premium je $5 (tady bych se uoznačovala)
- Mám otázku ktorá sa tu nenachádza! (tak tady je i slovenština)
- Bespečnostní Kód:
- (Jiní Kód?.Klikni na číselní kód pro obnovu jiného)
- Platba za klik pro Standart členi
- Má Historye

Vaše stránka vás reprezentuje, takže pokud tato stránka má reprezentovat svého admina, tak si lehce domyslíte jeho úroveň.
Dokážu pochopit překlep nebo chybu z nepozornosti, ale aby byla hrubka v každé větě a ještě jich tam bylo několik? Tak to je moc.

5.) Admin má přeložené i Podmínky pomocí Google překladače! To je vrchol všeho. Na to kdyby se podíval právník některého naštvaného scamnutého člena, to by bylo zajímavé :)

Jako třešničku na dortu má v podmínkách název klikačky "BuxProfit".

"Vstupem BuxProfit, souhlasíte s tím, že vám bude plně odpovědný za jakékoli podání daní, která je vyžadována vaše vládními orgány. Vzhledem k naší celosvětové, mezinárodní postavení - nebudeme to pro vás."
"můžete odkazovat neomezené množství lidí, aby se připojily k programu, ale budete vydělávat pouze postoupení příjem těch, které PŘÍMO odkazovat."

A ještě tam má, že vyplácí přes Alertpay (ne PayPal). Alertpay už neexistuje, přejmenovala se na Payza. Ale na Payza nevyplácí, vyplácí na PayPal.

Jak může admin klikačku v tomto stavu vůbec otevřít? Nechápu.

6.) Admin sám přiznal, že neví, jak se se stránkou zachází.

7.) Admin si neumí spočítat ani výdělky.
Dává za klik $0.01, ale inzerenti za klik platí $0.005. Takže admin na každém kliku prodělává $0.005. Až bude mít 10 000 členů, na každé reklamě prodělá $50. Je reklam 10? Pak prodělá $500/den. Admin je asi bohatý a provozuje stránku kvůli charitě, aby mohl darovat peníze ostatním. Ha-ha! Scam!

Ještě třeba připomenout, že všechny reklamy jsou adminem sponzorované. Při pouze 1000 členech a 10ti reklamách za $0.01 admin bude vyplácet $100 denně ze svého ($3000 měsíčně). Chci vidět, jak dlouho to bude zvládat.

Plus výdělky z referralů $0.005/klik. Tedy až o 50% větší výdaje, tedy ztráta.
Plus členství. Členové si určitě lépe jak admin spočítají, kdy se jim členství vyplatí, a protože admin má jen sponzorované reklamy, admin na prodeji členství jen prodělá.

Rozebereme si finanční situaci klikačky:
Admin zatím vyplácí z prodejů členství, které stojí $10/měsíc (prodeje reklamy nejsou žádné). Upgradovaných členů je 10, tedy admin má na účtu $100.
Vyplatil $17 během 3 dnů, tedy na účtu má $83. Pokud už si nikdo nekoupí členství, tak admin vydrží platit cca 14 dnů. Tedy pokud ještě pár lidem smaže účet, aby nemusel vyplatit vše. Pokud by to neudělal, vydržel by platit max týden.
Ti, kteří si zakoupili členství, samozřejmě prodělají, protože než se jim investice vrátí, klikačka už nebude platit. Případně jejich účet bude smazán bez náhrady (na PayPalu zadejte rychle chargeback!, peníze vám vrátí).
Sami si udělejte obrázek, jestli má vůbec smysl tu klikat.
Rozhodně nekupujte členství ani referraly! A pokud jste to již udělali, zadejte si na PayPalu chargeback, abyste dostali peníze zpět!

8.) Admin nemá živnostenské oprávnění a neplatí daně, což sám přiznal. Klikačka je nelegální.
Podle jeho slov živnosťák nepotřebuje, protože má zakoupenou licenci na skript. :D Tohle mě dostalo smíchy pod stůl :D

9.) Admin se nařčení z toho, že je neschopný a netuší, jak se klikačka řídí, brání tím, že prý už jednu klikačku měl. :D
Tu klikačku měl měsíc a nikomu nic nevyplatil a scamnul, byla na nejhorším skriptu, co se dá sehnat, samozřejmě zadarmo, ani základní bezpečnostní rizika tam nebyla ošetřena (jako např. hesla uložená v databázi přímo, bez zakódování, admin si vaše hesla mohl přímo prohlížet a co hůř - stejně to mohl udělat i hacker), a samozřejmě hosting zadarmo také.
Tak to je opravdu super vizitka, že zrovna na toto je admin tak hrdý :D

10.) Blbost admina nezná mezí. Moudrý admin ví, že si svých členů musí vážit, protože jsou to oni, kdo mu přináší výdělky. Tento admin na členy z vysoka kašle! Pokud máte problém, není nápomocný.
A ještě tvrdí, že on nic, to ten skript :D A že on ho nastavoval, to asi zapomněl. Pokud ho tedy špatně nastavil, měl by dát věci do pořádku a ne poslat lidi kamsi a bez omluvy.

Váš účet byl smazán? "Tak si zaregistruj nový."
A co moje peníze? "Když to dohledám, vrátil bych to." (Kde to asi dohledá, ha? Je to smazané, dohledat se to nedá.)
To ale nedohledáš, když je to smazané. "Nic jsi neinvestovala, tak se zaregistruj u jiné klikačky."
A co referralové? "Najdeš si nové, ne?"
To ti přijde normální mazat účty jen podle IP? "Tak to dělá každý skript." (nevím ani o jednom)
Nad těmito jeho odpověďmi opravdu nevím, jestli se mám smát nebo brečet.

Tento adminův laxní přístup stylu "já nic, vyřeš si to sama" je opravdu neuvěřitelný.
Očekávala bych přístup, že pokud jako admin něco zvorám, tak to taky napravím - čili peníze vrátím a vrátím i referraly.
A abych mohl něco vracet zpět, pokud něco zvorám, tak účty nemažu, nýbrž suspenduji (aby se to dalo vrátit). To je normální postup admina, který má mozek. Ten tady evidentně naprosto chybí.

11.) Admin se 2 roky snaží založit si klikačku. Tohle je výsledek jeho dvouleté práce? Mám dost.

12.) Admin za to, že jsme přidali na své stránky tak bezvýznamnou klikačku a pomohli mu sehnat členy, pomohli mu k lepšímu umístění ve vyhledávačích atd., a to vše i přes šílenou úroveň této klikačky, nám bezdůvodně smaže účet? A ještě nám řekne "tak si seženete nové referraly"? To je silné kafe i na mě.
My jsme si zařídili u poskytovatele IP adresu, která je jen naše, nikdo jiný ji mít nemůže, a máme ji pořád stejnou. Tak jak je možné, že admin tvrdí, že ji máme s někým jiným společnou? Je to naprostý nesmysl, zkrátka admin zjistil, že má mnoho žádostí o výplatu a příjmy žádné, a tak pár účtů normálně jen tak smazal, aby nemusel tolik vyplácet.
Proč nás tedy skript nesmazal dřív, ale až tehdy, když jsme dosáhli minima pro výplatu? Když teda ten skript podle něj maže automaticky při přihlášení. To je ale náhoda, že nás smazal zrovna v ten den, kdy jsme dosáhli $5. Zajímavé!

13.) Admin se jmenuje Libor Mašek (viz. veřejné důkazy výplat na foru klikačky) a jeho PayPal účet je neověřený. Pokud vlastníte klikačku, váš PayPal účet musí být ověřený, jinak vám ho PayPal stopne! Čekejte problémy s PayPalem a jeho odstranění.

Admine Klikacka.cz zamysli se nad sebou. A když jsi až takový břídil, vykašli se na to, bude to pro všechny lepší! Alespoň ušetříš mnoha lidem další zklamání ze scamu.

Nikdo se do této klikačky neregistrujte! Pravděpodobně vám admin smaže po dosažení minima pro výplatu účet tak jako nám! Je to sériový scammer, už jednou scamnul a nyní scamuje zase!
« Last Edit: November 28, 2015, 03:11:51 AM by Iriss »

Offline Iriss

  • Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 506
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
Re: Klikacka.cz scam
« Reply #1 on: November 28, 2015, 01:48:43 AM »
Ještě pár citací z chatu:

admin: No tak nevím.V tomhle pracovat neumím.  Forum bude až na to přídu,nebo najdu někoho kdo my to forum udělá..
admin: Forum bude.Ale napřed musím přít na to jak dělají kategorie.V tom to případě jsem laik.

 :D

admin: A teď?Už to musí fongovat...Jestli ne tak se picnu (no to bys měl)
« Last Edit: November 28, 2015, 02:02:00 AM by Iriss »

Offline radilek

  • BestRefback4U Member
  • Newbie
  • **
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Klikacka.cz scam
« Reply #2 on: November 28, 2015, 10:46:18 AM »
Pro mne je smerodatne,ze klikacka.cz vyplaci, at vypada jakkoliv

Offline Iriss

  • Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 506
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
Re: Klikacka.cz scam
« Reply #3 on: November 28, 2015, 12:31:37 PM »
Když vyplácí jen někomu a jiné okrádá = scam.

Offline martymcfly

  • BestRefback4U Member
  • Full Member
  • **
  • Posts: 120
    • View Profile
Re: Klikacka.cz scam
« Reply #4 on: November 28, 2015, 01:51:17 PM »
MEGA CZECH ŠMEJD
Není mu patnáct???

Offline Iriss

  • Admin Iriss
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 506
    • View Profile
    • Best Refback 4 U
Re: Klikacka.cz scam
« Reply #5 on: December 01, 2015, 09:30:35 PM »
Trefa, podle té úrovně by to odpovídalo.